Възраждане Български Възход, БСП и ПП не подкрепиха да връщаме

...
 Възраждане Български Възход, БСП и ПП не подкрепиха да връщаме
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Коалиция „Лукойл” не иска да върне на българите левчето надценка заради бензина

 „ Възраждане ” „ Български Възход ”, Българска социалистическа партия и Политическа партия не поддържаха да връщаме по  един лев на българските консуматори поради горивата, разгласи Борисов.

„ Утре имаме също доста значим ден- на комисия да мине комисията помощта за Украйна, което е доста значимо, тъй като белият свят е в поддръжка на Украйна. Ние сме взели корав курс и се надявам ратификацията за поддръжка на Украйна да бъде подкрепена ”. Това съобщи Бойко Борисов.

Той бе безапелационен, че от през днешния ден  се следи една нова коалиция „ Лукойл ”.

„ Вижте какво се случва през днешния ден в Народно събрание, в комисията по енергетика: „ Възраждане ” „ Български Възход ”, Българска социалистическа партия и Политическа партия не поддържаха да връщаме по  един лев на българските консуматори поради горивата. Това са про съветските партии които желаят милиарди да изтичат през Газпром. Надявам се в зала да преодолеем тези спънки. Благодарен съм на Демократична България и Движение за права и свободи, тъй като за следващ път се откроиха евроатлантическите партии ”, добави водачът на ГЕРБ.

Той бе безапелационен, че ГЕРБ постоянно е задоволителна, когато става въпрос за  джоба на българина.

Делян Добрев заключи, че Политическа партия са отказали да се махне левчето надценка на бензина от „ Лукойл ”. „ Миналата година " Лукойл " е работил с 50% съветски нефт и 50% различен. Тезата, че не можем без съветски нефт, издъхва. Тази година работят с него, тъй като е с 1 лева на литър по-евтин. Но той не отива при българските консуматори, а в швейцарски сметки ", заключи Делян Добрев. 

Ако приемем, че облагата е 2,1 милиарда лева на година - за какво в този момент не ги дадат, а от следващата година. Те тази година са се напечелили. 700 млн. лева могат да дадат, който е 33% за облагане на свръхпечалбата ", запита Борисов. 

 

 

 

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР